Såhär runt midsommartider...

Så kan det lätt bli mycket av det goda.
Men som tur är finns det hjälp att få så att man slipper må allt för dåligt dagen efter, om det blivit för mycket d.v.s



Resorb finns på apoteket. Det den gör är att den hjälper kroppen med vätskeupptagningen och tillför mycket vitaminer och mineraler. Ta en innan du går och lägger dig så lovar jag att kommer bli betydligt skönare att vakna upp.

För övrigt har jag spenderat min midsommarvecka på Öland. Som tur är så var träning viktigt för mitt sällskap, så vi körde en såkallad "ghettoworkout". Funkade helt ok! tyvärr har jag inga bilder därifrån dock...

Jossan var gör du?

Snigelspår

Ja vi har nog aldrig fått så mycket blickar av flickorna i borgholm, men det gillar vi.
När 4 bruna killar går på gatorna så kan dom inte göra annat än att kolla.

För övrigt blev det en hel del grillat idag, även en massa volleyboll med många härliga människor.
Sommarformen är nog här nu!


Underbart och varmt

Nu har min semester börjat och kommer hålla på ett bra tag framåt
Just nu befinner jag mig på Öland i Borgholm och bättrar på brännan. Som tur  är har jag hamnat med en del träningsnarkomaner, så ja, vi har tränat faktiskt.
Idag står "ghettoworkout", volleyboll och drinkar på schemat. härlig kombination!



Såhär ser det ut ett bra tag framåt. Återkommer med bilder från volleybollen senare.

bakslag!

Vaknade upp idag och kände att halsen inte var som den skulle. Tänkte inte mera på det utan åt som vanligt min gröt på morgonen och lade mig ute på terassen och solade lite.
Märkte att jag måste verkligen ha sällskap nästa gång för jag klarar verkligen inte av att ligga stilla än längre stund.
Så efter en timme gav jag upp..
Lunch bestod av äggröra med keso och lite lök, snabbt och bra.

Begav mig mot gymmet. Rygg och biceps idag. hääärligt! Gick bra men man saknar att ha någon att träna med som kan skrika lite extra när det behövs.

Och nu när det är sommar så kunde jag inte hålla mig ifrån lite(r) glass. Så Detta gjorde att jag fick lite småångest nu såhär när man kör stenhårt.
Och nu bakslaget. Efter middag så började jag känna mig lite snorig. Tror det kan vara min syster som gått och smittat mig lite. hoppas verkligen inte det är så!



Träningspass nummer två blev en högpulsrunda. När man hör Crookers i lurarna så går det inte att göra annat än att springa som Forrest.

Och imorgon blir det ännu mera solning. Kanske kommer en liten bild på sommarformen så håll utkik!

Den Obekväma sanningen

Nu har jag tänkt berätta hemligheten till hur man får den där sommarkroppen som man läser om överallt.
Det bästa är att ALLA vet faktiskt om den, men ingen tar det till sig. varför? Jo, för att man vill inte höra sanningen.
Vägen till att få den där vältränade kroppen man ser i tidningar får man inte igenom expressens 4minuters tips varje söndag, inte av abtronic utan av ren träning, kost och vila.
Det finns inga knep eller genvägar, man får helt enkelt ta sig tid och hitta en rutin på hur man ska ta sig ett varv i slingan eller släpa iväg sig själv till gymmet om man nu tycker det är jobbigt.
"men jag har ju jobb, barn, hus, mat"
Ja, det har Magnus samuelsson och alla andra som har styrketräning som hobby/karriär. Skillnaden är bara att dom går upp en timme tidigare eller helt enkelt tar sig tid.
Sen kan jag förstå att man inte alltid hinner med det. Vissa har kanske anlag för att bli större än andra, men tro mig, dom som kan äta hur mycket som helst och inte gå upp gör det med åren ändå.

Åter till tidningarna. När man ser alla dessa män/kvinnor som poserar så kan jag trösta er med att den formen är vääääldigt svår att hålla. Det är inte naturligt att ha så lite fett så därför går man väldigt snabbt upp. Däremot kan man ha en väldigt bra och sund livstil och fortfarande ha sommarformen runt om.
Ät rätt mat och träna regelbundet så går det bra. Vi vet alla att ris är bättre än pizza o.s.v.








Sista veckan innan sommaren börjar på riktigt

De senaste två veckorna har jag halkat efter lite i min träningsplan. Så nu inför midsommar kör jag stenhårt denna vecka. Sola ska jag försöka hinna med också, så att man inte vandrar runt som ett lakan...

Sötsug
Tänkte dela med mig av en liten grej jag börjat med nu de senaste dagarna. Steka bananer. Låter kanske lustigt, men när man steker en banan så utsöndras ett socker som inte annars kommer fram. Detta minskar sötsuget och bananen smakar tusen gånger bättre! Tycker jag iallfall.
dela en banan på mitten och stek i lite margarin. ät den som den är.


Var är jossan? tycker hon är lite oflitig nu.....

Tungt Avslut

Nu har jag tagit min semester, kändes lite tungt faktiskt att lämna kollegorna och alla andra.
Jossan ska få lite extra cred :)

Men jag kommer förhoppningsvis tillbaka i augusti en sväng. Men jag tar inte paus härifrån! så läs vidare allihopa.
Denna vecka har varit väldigt stressig, trots en massa stek i solen. Har varit någonting att göra varje dag, fast det är helt ok det med.

Så träningen har gått lite sisådär denna vecka, därför ska jag försöka bättra mig denna istället. Snart får ni se världens sommarform!

Valross.

Herman i lördags:
"Josse du vet väl att i sommar när du ligger med bikini på stranden kommer Greenpeace att knuffa ner dig i havet igen??"
Josse:
"Hahah vaa, varför?"
Herman:
"Nä därför du är så fet att dom tror du är en valross"

Och jag ska förvånansvärt nog umgås med min såkallade vän Herman ikväll. Fredag, veckans enda lediga dag för min del. Ida och Ange kommer, Herman och två kompisar. Vi ska dricka bärs. Jag kör på bright brew, känner mig nästan nyttig. Nu ska jag klä mig och börja med middagen. Hejssvejs


RSS 2.0