kyla

Eftersom det ska bli arton minusgrader celcius imorgon hade jag inte tänkt gå utanför dörrarna. Alltså gymmets dörrar. Har trippelbokat, shape, sen aerobics, sen yoga. Gogogo! Men shape är inte så värt. Aerobict inte riktigt min grej. Vanlig yoga tråkigt och ojobbigt. Dessutom är dom på odenplan, det gymmet gillas inte. Fridhemsplan for the win! Må hända att jag kanske avbokar alla tre innan kvällen är över. Få la se.

Fick ett släng av panik idag när jag tänkte att jag snart fyller tjugoett år, det är lika med sommar och jag inte alls är redo för beach tvåtusenelva ännu. Ångest.

Push me like a busted tape recorder, Press play and I will dance, get out of order.

Ursäkta dålig uppdatering, har inte haft tid. Har knappt haft igång datorn på några dagar. Fullt ös. Jobb, kompisar och desto mindre träning.

Håller på bli sjuk, det gör mig så gudförbannad. Känns som om jag tuggat taggtråd. Och har man ont i halsen så ska man tydligen inte träna, fast allt är en tolkningsfråga så min tolkning var icke pulshöjande träning. Halvtid på järnhäst. Liten promenad. Ännu mindre springa. Sen så höll jag på spy av luftbrist. Körde bröst, typ hälften av allt som jag hade planerat att köra men tydligen så var resterande maskiner väldigt populära. På tal om populär så kan ni läsa kanske det roligaste på några månade på min andra blogg heheh. Hmm.

Förresten så har jag en Feel-goodhelg att se fram emot. Bara träna, ta det lugnt, pilla i lägenheten, hårinpackningar osv, och göra absolut ingenting alls.
Förövring så inga mer utgångar innan jul.


Tidsoptimist ja, visst!

Igår duostorhandlade jag och Evelina, det var kul. Vi började vår trip på systemet (två påsar var), vidare ner till maxi (fyra påsar samt en toapappersbal var). Fasen va skönt att ha mat hemma. Har lite panik nu, tror jag tagit mig vatten över huvudet, kommer måsta äta somfan för att inte böhöva slänga hälften. 
Var på cykelpulse igår. Man spinner alltså med pulsband, och för mig som är aningen tävlingsmänniska så var det toppen. Dock sjunker min puls apfort direkt jag slackar efter, så var tvungen pinna på som satan för att inte förlora mot dom andra. 

 
Ibland är jag lite väl optimistisk. Som idag, jag ska luncha med pappa, sen födelsedagsfika, ikväll vid 6 ska jag infinna mig i bögdalen för julmys osv. Sen så ska måste jag dessutom laga mat idag, göra massa matlådor, göra sallad och baka powerbars.
Och förutom detta så hade jag tänkt träna dubbelt idag. Plus gå på yoga. Är rädd att det inte går ihop alls, tyvärr 


Så skippar morgonpasset och börjar med matlagningen 123nu.


Klagan fortsättning.

Mina benhinnor gör även de uppror nu, vaknar av senadrag under fötterna för jämnan. Så idag efter min dagliga dos järnhäst så ägnade jag tiden åt att stretcha. Borde börja stretcha oftare, ska bli ett nyårslöfte tror jag bestämmt.


IMORN ÄR DET EN DAG ATT FIRA, EN MÅNAD TILL JULAFTON OCH DAGEN INNAN LÖN TJOHO!!

gemebamaat

Läste igenom lite inlägg här på störstvackrast, fan vad jag äter alltså!! Verkar som att jag inte gör annat. Fast lite sant är det, på jobbet mobbas jag dels för min vackra norrländska klang, dels för att jag alltid är hungrig eller kissnödig. Och klantig, jämt och ständigt. Tänkte fara ut å springa imorgon innan frukost och eve säger "Jaa, lär ju vara halkigt ute fast bra ioförsig för då har du iallafall en orsak att ramla". Ungefär så.

Nu har jag precis (gissa vad?)

ÄTIT mackor med keso, bums ont i magen. Det är något med mig som gör uppror, varje gång jag ätit får jag ont i magen, typ som då man har Veckan. Fast den är jag skonad från. Lixom krampar i nedre magen, så jävla ont. Så nu har jag lagt i system att jag bara äter mat en gång per dag, fast massor så ja bara behöver känna smärtan en gång. Åååh jag är ett geni! Vidare med uppror, min bejbishud som antalet finnar går räkna på fingrarna har även den något konstigt för sig, massa småsmåsmå pluttar i pannan och inte för att dom syns eller känns, men dom irriterar mig bara genom att existera. Out of my face plupps!


Håller vad jag lovar. Löfte!


Aaaaamericano!

Räknar detta som dagens tredje träningspass. Cafeet med Eve, bland det absolut roligaste och bästa kombinationen jag vet. Älskar av hela mitt hjärta att båda vi är ute för exakt samma sak, ba dansa sönder och ha så jävla kul.
Bjöd fröken eve på middag innan, det nyttigaste hamburgare hon någonsin ätit. Men goda var dom! Fick mvg, oväntat efter 4.5år som burgerflippare. Nope.
 Denna kväll delade vi en vinare innan till middagen, sen var sin drink ute. Thats it. (såååå vi är inte aspackade drägg på krogen var poängen). Dansade vi oss genomsvettiga, cafeét har lätt bästa musiken. Alla hade svarta kläder utom jag, kom med en skrikröd klänning och ångrar det inte en sekund. Fast den blev mörkröd med tanke på all dans hähähä.
Moment of the evening: Ett gäng killar kommer fram och viftar med femhundringar. "Vi gillar pengar, gör ni". Skrattade i sinne åt stackarna. Stör oss inte, vi rockar.

Sitter och käkar mackor nu. Helt enligt schemat, är en sucker på kohydrater ifall det inte märkts tidigare. Mackor och plättar ligger nära hjärtat. Vill dock gärna förneka det för mig själv.

Fötterna känns trasiga, benhinnorna blöder, sminket bortsvettat och håret alldeles ruffsigt. Helt som det ska va. Ännu en gång, vilken hejdundrans kväll och vad vi levererar! Det gör vi om, check. Bild imorn, lovar

Hatar att jag älskar mackor. Älskar att jag älskar träning.

Ledig lördag=tid för PToscars megakanonpass. (Vet inte riktigt hur jag ska skriva, har ju både en kockoscar och en ptoscar i kretsen så kan inte bara skriva oscar). Dagen till ära skulle det vara lite hårdare, lite jobbigare, mer hardcore. Laddad till tänderna, tänkte värma upp en timme på järnhästan så promenerade genom den isande stockholmsluften för att upptäcka att jag kunnat sova en timme längre. Gymmet öppnar inte förän 10. Kässt! Handlade i väntans tider, två gånger tillochmed, frös och frös.

Aja passet var skitkul men hade förväntat mig lite mer dödskänsla nu. Gatt köra lite själv efteråt. Funderar på fara ut å springa snart. Smått överskottsenergi.
Iallafall passet, sista varvet (stationer, man kör tre-fyra varv. typ) så ville jag jääävlart ta ut de sista för stunden men på en station hade jag för svettiga armar så kunde inte hålla fast viktskivan. Bra där. Sen en annan så kom jag fram sist och var tvungen ta den lättaste medicinbollen för dom andra var upptagna redan. Argtjej_90.


Nu hävs kaffe, mackor käkas och jag laddar för såga itu monsterplankan. Om ja ens kan rubba den. Sen löptur, bjuda eve på josseburgers innan kvällens utgång.
Fast PToscar är orolig, han tycker jag ska va hemma hela kvällen och göra benböj framför Armageddon som går på femman. Det ska jag göra nästa lördag, lovar.


Forum

Diskuterar med flickorna. Det heter Plättar, så jävla mkt. Kommer aldrig vika mig på den.

Förövrigt käkar jag asgott kvällsfika. Kesella+fun light+grenola. Super!
Nu, tillbaks till facebook och den heta diskussionen

Coq a vein

Alltså, tänkte köpa hela färska kycklingar och göra värsta storkoket imorn men gav upp tanken redan nu. Är less på laga mat till mig själv. Funderar helt på riktigt på köra måltidsersättningar ett tag, bara för att få tillbaks matmotivationen.

Övrigt så har jag haft panik hela dagen. Kunde slutat i total katastrof. Knäckte nästan min vän, "SHIT alltså min hyresvärd va in och min dille låg på golvet". Så illa faktiskt och tio resor värre. Bara tur att det gick som det blev och att jag är bäst ;D

From Miami to Ibiza

I fredags kväll blev det ett efterlängtat återseende! Jag hann inte prata så mycket med josse som jag hade tänkt, blev helt enkelt för mycket fokus på dansen. Men men, vi ses nog snart igen :)

Helgen spenderades i Sthlm med tre vänner till mig. Jag träffade även min andra halva Gustav Toresson. Oj Oj säger jag bara! Sjukt kul och måste göras snart igen.

För övrigt så var resan hem något i hästväg.
Vi blev stoppade två gånger på vägen hem, första gången knäcker polisen mitt körkort! ( det var lite trasigt innan), sedan skyller han på att det är trasigt? ja om det inte var det innan så är det de nu iallafall sa jag haha.

Men det gick bra. jag fick åka och polis nummer två fick nog en smärre shock när han stannade 4 glada pojkar med hundra hattar i bilen och en förare utan körkort. men vi förklarade oss och det gick kalas det med

tänk vad lite glada miner kan åstakomma!



Tennis har jag hunnit prova på med. Insåg dock att jag inte hade temprament eller ork att bli nya björn borg så jag hoppar det......

Edit, take it to the limit.

Ärligt, jag ska aldrig äta så här mkt glass på en kväll. Ska nog vid närmare eftertanke aldrig mer äta glass. Inte innan jul iallafall. Fyfan vad illa jag mår. Detta är en sensation.
Nu vänder jag blad, byter lösenord och även startsida.
Byebye Ben och Jerrys, jag ska alltid komma ihåg detta som en av de lyckligaste perioderna i mitt liv. Farväl.

Alltså åååh vad jag har ont i magen. Måste typ spy innan ja kan somna. Aoeop. Jävla mjölkallergi.



Hej nattmat

Käkar hårdbrödmackor och de ba fall smulor fulla soffan. Ha träffat hermis ikväll, ut på amba och dansade. Åh vad kul. Aldrig mer kommunalt hem. Tar förfan hela natten ju. Taaazzzii! Godnatt.

Jävulskvecka.

Jagvilljagvilljagvill träna, men vissa dagar hinner man inte hur mkt man än försöker. Typ imorn, tvätta mellan 7-10, sen jobb 12 (vilket gör så ja måste fara 11).. Kanske tar mig ut o springer mellan tvättarna.
Denna vecka suger. I tisdags hade vi först morgonmöte, sen smet jag iväg o tränade ett kort pass på sats i kista, sen jobb resten av dagen. Dvs till 21.15.
Onsdags hjälpte jag till i en butik som ska öppna i Solna, va där rätt tidigt och sen när jag slutat var jag tvungen dra mig till saltsjöbaden och pappa direkt.
Jäklar va frustrerande.
Imorse körde jag och Anna iaf PTduo, gryyymt kul som vanligt. Vet inte om vi kan klassa det som att jag vann, eller så var det Oscar som vann för att han avbröt. Beror på vilket perspektiv man ser från. Men för er som inte vet, det är jag som är superwomen! (Eller superhoney om eve får sin röst hörd).


Btw, imorn anländer sperman till hufvudstaden. Himla kul att träffa plutten igen=) Hoppas vi hinner tajma in ngt kul gympass under helgen. Det är ju som vår grej;D Annars så har jag bara planerat jobb och ashtangyoga.

Nu- Sova och ladda för tvätten. Kuuuul nej. Godnatt

Ett ascoolt tidsfördriv, vi kan kalla den listan Mitt liv

HAR DU NÅGONSIN
Varit medvetslös: Nä.
Hånglat med nån riktigt ful: Uhja!! Söndagsångest
Gjort något riktigt dumt: Mest hela tiden
Gjort något du verkligen ångrar: Nej, de beslut jag tagit o saker jag gjort verkade bevisligen som det rätta just då, men skulle kanske inte gjort om i nulägen.  
Varit nykter på nyårsafton: Givetvis!
Åkt ambulans: Inte vad jag minns, mamma har jag?
Gjort något olagligt: Jag är en ligist.
Fått din mamma att gråta: Aa, efter mitt försök att agera frisör. En gång aldrig mer
Blivit polisanmäld: Nope
Slagit ner någon: Gabbe och Albin!
Skämts över dina föräldrar: Har fullt upp att göra bort mig själv, så har inte tid att skämmas för någon annan
Skämts över dig själv: Antar att förra svaret duger? J Ä M T   OCH   S T Ä N D I G T
Sagt "jag älskar dig" och menat de: Säger inte det om jag inte menar de. Älskar er alla.
Tar du droger: Yes, anabola. Muskel!
Dricker du: Inte läsk, saft, cider eller sprit. Men resten;)
Vilka kläder sover du i: Trosor. Jättejobbigt att bo på bottenvåningen då jag alltid drar upp persiennerna det första jag gör. NudistJosse.
Vad hatar du verkligen: Egoism, spinning och makaronipudding
Varit kär: Ja. Och kär i kärlek
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Hahha tror typ inte det? Gus Carr möjligtvis;D
Är du ensam nu: Umgås med ben o jerry. Gött de!
Vill du gifta dig: Den dagen den sorgen.
Vill du ha barn: Nej.


SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng: Emsaan
Såg dig gråta: Minns inte :O
Fick dig att gråta: Förmodligen jag själv. Ingen som förtjänar tårar får en att gråta, förutom en själv
Du delade en drink med: Phille, i lördags befann jag mig helt plötsligt i ett VIPrum med gratis drinkar, blev lite mkt av det goda så illa tvungen att dela med mig till stackarna utanför;D
Du gick på bio med: Alex!
Skällde på dig: Eve på café opera. "Förlåt att ja skäller på dig, du måste bli mindre blyg." (eller dryg, vilket som) Ganska kul att få en utskällning om en sån sak hehehhu. Jag trivs bäst dansandes med rosa drinkar som Ida skulle sagt. Fast jag är ju varken blyg eller dryg egentligen. Bara något dom fått för sig.

SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU
Gråtit: Nej
Slagit någon: Nej
Pussat någon: Nej
Köpt någonting: Nej. Shit va stolt jag blir, personligt rekord!
Sjungit: Jajjemänsan, sjunger hela tiden på järnhästen.
Saknat någon: Jaa, sandra bajs.


HAR DU
Digitalkamera: Nej
Telefon på rummet: Nä, mobilen lyckas alltid vara i någon annat rum så jag glömmer den.
Egen dator: Yes, en bärbar som inte kan va utan sladd och som saknar tangenter och har virus. Grejt! Könssjukdom: Hela raddan. Skojja ba, aldrig haft.
Husdjur: Pissenisse. Saknar den lilla oranga!
Bra kompisar: Världsklass <3
Tar du receptbelagda mediciner: KNARKAR JU HELA DAGARNA VAD FÖRSTÅR NI INTE?!
Vem vill du fika med just nu: Sanne, vill att det börjar snöa så vi kan sitta och dricka chailatte, snacka skit o bara mysa  

KÄRLEK OCH SÅNT
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i: En
Vad tycker du om kärlek: En stark känsla. Hahha alltså erkänner direkt att jag googlade för det svaret.
Har du flashat/strippat någon gång: Varje morgon sa ja ju!
När kramade du någon sist: Idag. Hallå ja bor i stockholm nu, här kramas man hela tiden.
Saknar du någon speciell person: Gabbe, oändligt. Och Albin.
Har du svårt för att bli kär: Jätte.
När fick du senast en komplimang: Issa sa igår "ÅÅH vad jag älskar att du är så jävla klantig. Det är så skönt att du inte är helt perfekt!". Det är en komplimang visst?


Kanske blir en beach tvåtusentolv iallafall:




Kämpade mig iväg på spinning idag. Hade nästan börjat övertala mig själv att det kanskekanske kan funka att köra någon gång sådär. Halverst. Fortfarande fruktansvärt men sist sög det lite mindre än vanligt. MEN idag, tillbak till noll igen. Fan va långa minuter. Utan tvekan det sämsta spinningpasset jag varit på everrr. Anser mig nästan vara spinningexpert efter mina fem försök.

Instruktören var otroligt dålig. Inget namn nämnt men helt värdelös, noll tagg på henne. Och musiken, man hörde cyklarna spinna, så lågt var det. Dålig musik dessutom (fast det är inte hennes fel).
När jag tyckte det hade gått en evighet och jag höll på dö av tristess så gjorde jag den största missen man kan göra. Kollade på klockan. Tjugo över, inte ens halva passet försummat. Höll tillbaks tårarna och skickade elaka tankar till instruktören. När det slutligen var över ville jag bara skratta mig lycklig igen.
Är iallafall tacksam att jag inte hade spetsundies idag, det är inte att rekomendera.
 
Gick från Sats sjöblöt av svett efter en timmes uppvärmning och sen förtiofem minuters spinning. Klapp på huvudet Josephine!


Hatten av(:






Inte bara dödsträning, även hetsmusik till järnhästen bunkras upp. All cred till Oscar. Jag har snart muskler om det fortsätter såhär. Grymt wio. Ska ut och dricka lite vin ikväll, så tränade discomuskler med ockelito. Nu ska jag fara och skaka rumpa med anna. Afro på schemat. Lyssna på låtarna och tänk JÄRNHÄST så känns allt mkt bättre lovar. Over and out

Wokandroll

Idag var det återigen dags att ta plats på järnhästen. Skönt, hade lite lätt abstinens. Imorn oxå, såååklart. Har även testat på passet Pilatesball idag. Kul att testa, men ingenting jag kommer börja gå på kontinuerligt. Alla som körde hade den typiska Stockholmskroppen, halvspea men mjuka. Som ett gårdagens pommes ungefär. Och en enda stackars kille deltog. Antingen visste han inte vad han gav sig in på eller så är han gay. No offence men det är dom enda alternativen heheu.


Har pillat ihop en wook, FAN va god den blev. Skulle haft i en till sked sambal så hade den varit perfekt, men det går ju pimpa i efterhand. Starkt så det bränner. Gött. Det blev lite man tager vad man haver. En köttbit, ta bort allt vitt, stek med olivolja och soya. I med massa vitlök (älska), purjo, piripiri, vanlig löl, fänkål, ingefära, zuccini, broccoli, lite wokgrönsaker som oxå fanns i frysen. Ngn röd curry, massa sambal, chilisås,, lime, kokosmjölk. Låt bubbla och koka nudlar/ris. Simple as that.

RSS 2.0