What about the detox?

Ligger och mumsar på mandlar och litchi, ser film, städar om vartannat.
Detoxen fungerar redan efter fyra dagar över förväntan. Vet inte riktigt hur mkt jag skrivit om min mage, men jag har verkligen haft ont i den hur länge som helst. Varenda gång jag äter krampar det. Oxå blir den uppsvullen (därav hon som frågade om ja va gravve).
Nu iallafall så käkar jag ju helt utan mjölk, mjöl, rött kött, ägg, socker. Och jag minns inte sist jag mådde så bra. Det är helt magiskt.
En teori jag har är att jag måste fortsätta leva utan mjölk. Är ju egentligen allergisk mot både laktos och mjölkprotein men har lixom låtit det övergå (av lathet) till enbart laktosallergi. Dumma flicka.

Någon bieffekt? Nä, inte direkt. Lite trött men det kommer bli till sig, bara en omställning ju.

Quinoagröt

Hade tänkt fota gröten, men råkade bränna den så den såg inte särskilt trevlig ut. Den var däremot rätt trevlig, och jag blev proppmätt. Gött hörninini.
Nu, off för kinesis.

Bästaste(:

Räknade precis lite på sats hemsida. Förra veckan så körde jag 13 pass på gymmet. Då både klasser och eget såklart. Jävlar å. Båder idag och igår har jag varit helt superslut, undrar ifall det beror på föregående. Iallfall bara blivit promenader som start på denna vecka. Känner typ när man behöver lite vila. Men imorn drar ja igång igen.
Dock åt ja så inihelvedte mkt skit förra veckan så blev förmodligen plusminusnoll. Vassen i år oxå.


På torsdag ska jag påbörja en detox. Har tjuvstartat lite redan nu genom att inte dricka koffein och mindre protein. Detox för er som inte vet är typ rening av kroppen, man få ut massa slaggprodukter och bli mindre sötsugen osv. Och jag garanterar er att jag kommer behöva peppning i allra högsta grad. Man är tydligen skithungrig mest hela tiden. Frukost imorgon: Quinoagröt.
Woopwoop. Vi hörs

Vet att ja kommer hem lite sent men det känns bra att du ligger vaken och väntar på mig.






Så då går vi väl och lägger oss efter dom absolut bästa popcorna jag ätit, en galet bra shrekfilm och en mindre bra diazfilm.
Ser ni, jag tränar inte alls jämt.


Fyrpass.

Vadå tagga ner och skaffa ett liv, det är mitt liv ;)!
Igår tillryggalade jag även core och bodybalance. Coren lika usel  som vanligt. Eller man ska nog inte säga usel. Den är bara så himla kort, tror att ifall instruktörerna fick två låtar till på mage och två på rygg så skulle det nog funka. Synd. Så får alltid komplettera lite själv sen.
Bodybalance är mest bara skönt, lite yoga, lite balans, lite chigong (?) och avslappning.

Känns i kroppen idag, men inte alls så mkt som ja hade hoppats.

Herman, det var inga löften. Just därför strök jag under MÅL för det är bara mål, man ska inte avge löften man inte är säker på att man kan hålla. Däremot måste jag nog lova mig själv såhär i efterhand att börja stretcha.



Jag ska springa tjejmilen i år har jag tänkt. Vilken tid är rimlig att sikta in sig på ta? Någon som vill springa med mig? Förslag på andra roliga lopp?




Skidåkningen hägrar!

Äntligen har jag dragit mitt strå till stacken och tänkte göra ett inlägg.
Inga nyårslöften för mig! sånt kan jag inte hålla, frågan är om josse kommer kunna hålla sina...hmm ;)
Annars tränar jag på som bara den, eller försöker iallfall. Jag har satt upp ett nytt mål och det är att vinna alla styrkegrenarna på gymmet nästa gång dom har tävling och det SKA jag klara !
Sen tycker jag att jossan behöver tagga ner lite. är det bara jag som tror hon tränar 78timmar om dygnet? OCH jag har gjort en hemsk upptäckt. 9/10 tjejer på gymmet. vad gör ni där? Ta i eller gå hem. skulle ni ta i så skulle ni få dom där kropparna som ni är avundsjuka på!
På fredag bär det dock av mot Val Thorens i Frankrike för en veckas skidåkning med sambon Oskar.
Kommer förhoppningsvis bli skitkul med massa snö och afterski.
håll tummarna för att jag kommer hem hel!

milen??

Startade dagen med sovmorgon.
Off to södra station, tänkte promenera men var lite väl optimistisk så bussen blev min räddning.
Sprang i 40min, sen kom Anna till undsättning. 55min crosstraining. Skitdåligt pass, verkligen. Crosstraining kan va kul, men det är nåjävla viktigt vem som har det!
En lång stretch, och resten av dagen har ja bara njutit av solen. Ätit.
Nu ligger jag och funderar ifall jag ska träna armar innan jag lämnar blod, men efter det så ska jag på bodybalanca och core med sofia. Hmmm är jag superjosse eller inte. Kanske inte, va skönt att chilla ett tag. Utan dåligt samvete ;D


"BEBIS?"

Sa en kund igår samtidigt som hon strök på min mage. NEEJ tänkte jag och ville först döda henne, sen ta mitt liv och få missfall. Hon va fet äcklig och luktade illa. Ha, ett noll till mig för jag luktar iaf inte illa. Men ikväll på yogan när jag mosade ansiktet i fötterna insåg jag att inte ens den punkten kan jag vinna med.

Gud vad jag saknar sommaren. Vill bara träna ute och ligga i gräset och göra situps.
Bestämde mig innan jag gick och la mig igår att jag skulle ut och springa då jag vaknade. Flög upp ur sängen, tände alla lampor, drack massa vatten och drog på en sporttopp innan ja kollade på klockan. 02.21. Så taggad var jag. Tvingade mig själv att sova några timmar till. 
Det var riktigt kanonväder ute kl 06.15, gick bra nanting. Oddsen att jag mötte en kompis på slutspurten? Jovars, en sandra chellig va på väg till jobbet. Hon skrattade och sa "fortsätt springa, fortsätt ba". Det gjorde jag. JÄKLAR VAD SKÖNT!


Nu tycker jag snyggherman får sluta gå hem med okända på kvällarna och börja skriva här istället. Visst?

Försök att återkomma.

Tjenis!
Allt är gött, har precis slängt ihop en jättestor sallad samt kokat broccoli. Fint att min granne hatar när ja lagar mat på nätterna. Tro mig jag skulle gärna slippa. Men låter hellre bli att svälta (fast det borde hon göra, den tjocka och feta som jag ska sönderreta)

Ska alldeles snart styras här på bloggen. Jag ser faktiskt fram emot att blogga som tusan, askul tidsfördriv ju. Dock behövs inget tidsfördriv just nu, snarare mer tid.
Allt ser ut som vanligt, förutom att det är lite gråare, regnigare och jag är lite tröttare. Ha haft motivation -10 dvs ingen alls men nu känns det snart bättre igen.
Tränade innan jobbet imorse, kondis (järnhäst och lubb) i en timme, sen ben. Gjorde utfall med en viktväst och lyckades på något vänster sträcka mig på insidan låren. Bra där?
Imorn blir det yoga och springa en halvmil. Kanske armar om det hinns.

Sängen nu, upp 0600 imorgon. Kul.
På återhörelse (menar det helt på riktigt)

Nytt år nya möjligheter eller hur det nu lyder.


Mina nyårsmål är följande:

Lägga upp träningen bättre, att jag ser till att köra tillexempel bröst måndagar, ben tisdagar osv. Nu kör jag det jag tycker är roligast (kondis) och den muskelgrupp som känns slöast för dagen.
Äta mindre skit.
Sluta skjuta på saker
Ha det bästa året någonsin.
Ta hand om och bry mig om mig själv (för ja är ju trots allt lite viktig jag med) och sluta vara så förbannat jobbig.
Återta mina gamla rutiner. Dvs antingen lite coreövningar eller en stunds yoga på kvällskvisten.
Tagga ner några decibel.
Bli en bättre människa.
Njuta av tillvaron och inte få dåligt samvete pga att inte göra någonting alls ibland.
Komma ihåg mina ppiller varenda dag.
Inte köpa saker jag inte behöver.

Vi ser väl hur länge detta håller. Nu situpsen (och ta ppillret som ja glömde imorse)

Herman dina löften då?


RSS 2.0