Ich glaube das es schneit viel. Ja bitte.

Shit den där listan suger musten ur mig. Vatten över huvudet att blogga helhjärtat på två ställen.
Nu är jag sjuk igen, va är grejen med det? Min röst låter som en blandning av danska och en skräckfilm. Halstabletter missbrukas. Te överkonsumeras, honungen behöver jag inte ens nämna. Given.
Har haft en superhelg med mina superhjältar hemifrån på besök. Riktigt riktigt mysigt. Knappt tränat alls, mest ätit om jag ska vara ärlig. Man blir trött av att vara husvärd, så igår när dom begav sig ut i det vita så stupade jag i soffan med mängder av melontuggummin. A ni vet sånna som man åt när man va typ tre från lösviktsgodishyllan. Jag är fortfarande såld på de små gröna.



Håller precis på försöka övertyga mig själv att jag inte har så ont i halsen, gymmet väntar. Den som lever får se. I mitt fall kanske inte. Hehe

JUL!!

nu har jag äntligen tagit mig tid och hittat hit. vet inte varför jag har blivit så grymt dålig på att skriva här, kanske för att jag inte tränar lika muycket som jag gjorde förut, jag hinner helt enkelt inte :(

För övrigt har jag ångest för att jag gick och köpte mig ett par skor idag, skulle egentligen ha ett par jeans, men så stod dom där och bara väntade på mig. så vad gör man, jo köper dom!
1000 spänn fattigare men det var det värt!


TITTA! jag är helt kär i dom!

Det har varit tävling här på högskolans gym med, tänkte ställa upp men struntade i det. sen såg jag resultaten. jag skulle gjort det!
hade vunnit 2/3...

men men det kommer nog flera.

Jossan ringde helt överraskande för någon dag sen med och pratade om hennes hemliga beundrare ;) hade jag varit henne hade jag nog dragit lite på det, gratis choklad är ju inte fel!

dagfyrapåveckan, ni kan få några sanningar men om träning.

Tänkte, det är rätt kul med sanningar, så skriver några till här..

1. Jag väntar aldrig på bussen ifall det inte är mindre än 3minuter kvar tills den kommer. Annars går jag några hållplatser.
2. Torkar alltid av järnhästen innan jag ställer mig. Vem solar solarium utan att städa det innan? Nä just det.
3. I min handväska hittar ni en morotsskalare parkerad. Kan va bra att ha när hungern falller in. Alltid redo.
4. När jag är på gymmet så fäster jag som alltid blicken på mig själv i spegeln. Inte för att jag har speciellt stor lust att titta på mig själv hela tiden, men jag hatar då folk stirrar på en när man tränar, så därför vill jag inte titta på andra. Och tittar man på klockan går tiden så inihelvedte långsamt. Så då tittar jag på mig själv istället. Blir lite extra motiverad som en bonus.
5. Tränar sällan mindre än en o en halv timme. Då känner jag mig inte klar.
6. Har lite svårt att göra armhävningar pga min handled som jag bröt för några år sen. Ni får en chans att gissa hur jag bröt den? Klantigast i världen, har jag sagt det? Jag snubblade över en stubbe..
7. Snittar typ ett kilo morötter i veckan men har ändå sämst mörkersyn. Ser ingenting om det är mörkt.
8. På tal om mat så har jag en liten fix idé, maten får inte röra varandra. Typ om jag ska käka kött, potatismos o sås så måste det ligga på varsin del av tallriken. Rör det varandra så blir jag genast neg.
9. Jag hoppar aldrig över frukost. Om jag mot förmodan gör det så blir hela dagen förstörd, jag blir grinig och hungrig heeela dagen.
10. Hatar att åka längdskidor. Önskar att jag gillade det för det är himla bra träning. Men ack så tråkigt.


AUF WIEDERSEHEN.

Rullande bicepscurl.

FRÅN OCH MED NU SÅ KOMMER LISTAN ATT FORTSÄTTA PÅ MIN ANDRA BLOGG. Lite variation i vardagen bör väl alla få?

Idag efter jobbet tog jag plats på järnhästen. Efter att jag gått in i fel omklädningsrum.
Snorade och hostade men vad gör det om hundra år? Sen dags för biceps och axlar. Fasen vad jag hatar att träna armar, har dessutom inga bra saker att köra. Herman ge mig tips!
Nere i styrkedelen var jag ensam pytteliten tjej bland biffiga pojkar med spännlinnen och när jag lyfte min 10kilos stång så kunde ja inte ens räkna hur många kilo dom hade på sina. Så det var boring, jag kände mig vilsen. Normalt brukar det alltid finnas någon mer stackars flicka/kvinna som man kan sympati-le åt och känna lite samhörighet. Men icket idag. For hem och har nu lagat mat åt en hel arme återigen. Glasnudelwok med räkor och massa annat spännande. Recept på förfrågan ;)
Sådäääär duschen nästa.

Dagens låt:


Bekännelse.

Har jag någonsin sagt varför jag tycker om SATS fridhemsplan så mycket?
Man får så bra bemötande. Ta igår tillexempel. Jag kommer in.
"Nej men hej! Fan va svullen du ser ut!!! Äre pås-sjukan du haft eller?"
En annan mycket betydande del är atmosfären, folk sminkar sig inte innan. Folk svettas. Det luktar svett. Är lite sunkigt. Folk är relativt normala, inte så mkt anabola, silikon och enbart sporttoppar. GÖTT!


Här är en fortspringarlåt för er som vill va som jag.

Dag5, VAD ÄR KÄRLEK?


Kärlek för mig är.

Någon som får ens mage att fyllas av fjärilar. En person man berättar allt för, som vill veta om de saker som man aldrig berättat men ändå är jag. Någon som man ler åt tanken av, någon som man ler av att vakna brevid. En person som får allt annat att verka oväsentligt. Som får en att känna sig trygg, perfekt och ostoppbar. Någons brister som blir till det finste man kan tänka sig, någon som gillar mina brister och man bara smälter av en liten touch med handen. Svävar och blir lite matt i kroppen av bara beröringen.
Kärlek för mig är stort och speciellt.


.



En viktig sak. Att vara kär och att älska någon är två helt olika saker. Bara en inflik.


dag4, MIN ÖNSKELISTA

Ett litet urval, min önskelista är aslång:

Lila överkast från mimou
Brödrost
Pilatesboll och 1kilos vristvikter
Presentkort på ica o nk
Väggfästen till tvarna
Nintendo wii +wii fit
Resor
Digitalkamera
Vågtång
FilippaK-muggar
Easytones

Och givetvis, WORLDPEACE

Tjalala ve kul de ä å träna!

Efter att tränat skitdåligt förra veckan (IKKE PULSHÖJANDE) och ingenting alls både fredag och lördag så höll jag på bli komplett tokig. Inte blev ja friskare heller. Eller febern försvann men halsen kändes fortfarande som ett rivjärn. Så jag körde på min teori, dvs all in.
Det får bära eller brista, antingen blir man frisk, eller riktigt sjuk, eller så får man hjärtmuskelinflammation men oddsen på det? Och det bar vill jag lova! Halsen skrek men jäklar vad bra det gick! Crosstrainern, löpning (med extra bonus bara för att musiken va så bra), fetbra benpass och mage hemma. Jevlar i min lilla låda. Sen så idag var jag minsann lite lämmen, hör inte till vanligheterna.
Och så idag. Efter ett litet missöde från min sida så jag blev musiklös var jag nästan lite negativ. Men så gick hissen upp igen och det gick skitbra. Körde järnhäst och sen triceps. Snodde övningar som Oscar kört med mig blandannat.
Gud vad seriös jag låter.


dag3, MINA FÖRÄLDRAR

Pappa, Mats, don massaro, hamats, även kallad den bästa pappan i hela världen. Åh vad min pappa är bäst! Han är i sina bästa år, precis bytt jobb (blivve boss gratz paps) och bor med sin nya tjej i ursviken. Det finns ingen människa som kan läsa av mig så bra som han. Ingen som är så klok, ingen som jag ser upp till lika mycket. Pappa är galet bra på baka bullar och spela luftgitarr. Helst samtidigt. Pappa tränar en hel del och alltid gjort. Hockey var ungdomen. Nu mest löpning, gym på vintrarna.
Jag är himla lik min pappa, både psykiskt och fysiskt. Har dock fått mina mörka färger från min madre.
 
Victoria, vickis, lillmamma. Den människan som kan få mig att må absolut bäst men samtidigt den enda som kan få mig att må riktigt riktigt dåligt. Gud vad jag har varit arg på mamma. Men hon är fantastisk, en supermamma som kan allt. Grymma värderingar, jag lyssnar och lär, och klockren att bolla problem med. Mamma är en gud på laga mat och kommer bli en riktig kaktant. Fotboll och volleyboll är hennes sporter, precis som mina. Mams tränar asmycket, har jobbat som instruktör och är den starkaste mamman jag någonsin hört talas om iallafall. Som tio sjörövare. Förutom färgen på hår o ögon har jag även haft "turen" att ärva hennes rumpa samt klantighet. Hehe. Mamma bor även hon i ursviken, fast med sin kille Pelle.
 


Pelle får också vara med på ett hörn. Jag vet inte, av någon anledning känns det bara rätt att han ska med under Mina föräldrar. Han är mammas kille och den bästa mammas nya kille man kan hitta. Som alla andra vore det ultimata för mig att mina färldrar fortfarande var tillsammans, men nu gick det som det gick och det kunde inte slutat bättre än så här. Pelle är lat, riktigt mycket oxå. Skulle nog mest vila ifall han själv fick välja. Det är kul. Men han är samtidigt en gymglidare, så jävla stark att hulken nästan gör i byxorna. 
Utan pelle skulle jag bli tokig på mamma. I mitt liv finns bara en pappa, men även en himla bra pelé.
 


Tack för att ni finns och gjort mig till den jag är. Läste någonstans att 90% av en människa är arvegods från föräldrarna. Jag har bra anlag med andra ord. Det är bara dom där sista 10% som är lite kaotiska.

dag2, MIN FÖRSTA KÄRLEK


Under en kryssning för hemskt länge sen så tog en pojke vid namn Anton hand om Josephine 3år medans föräldrarna umgicks och förtärde. Han höll min hand och jag blev genast störtkär för han hade så varma händer. Senare när Josephine 20år flyttade till sthlm fick jag min barnadröm besannad, sambo med Anton. Tyvärr var kärleken över sen länge. Men det var min första kärlek.


Min första riktiga kärlek träffade jag när jag var 18. Markus. Det varade i tio månader innan jag panikade, flyttade ut, flyttade till stockholm och slut på sagan. Ingen kontakt nu vilket är jättejättetråkigt.



Dag1, OM MIG

Linn Josephine Andersson

Jag är 20 år, snart 21 (lite av min grej att börja ett halvår innan), född i västerbottens inland. Uppväxt och fått min dialekt som ingen verkar undgå därifrån. Låter tydligen som de i Pistvakt, fast gulligt.
Har flyttat runt en massa där, lägenheter, hus, sommarstuga, tvärs över gatan, och slutligen till skellefteå där jag spenderat mina tre gymnasieår. Teknik kommunikation. Gymnasiet gick fort. Skellefteå, en av sveriges tre fulaste städer har gett mig mycket. Efter gymnasiet reste jag runt en del, älskar att resa. Har svårt att bli brun men försöker iallafall.

Sedan nio månader tillbaka befinner jag mig i stockholm, bor själv i pappas lägenhet efter att anton flyttat ut och livet leker. Jag dricker lite för mkt alkohol för mitt eget bästa men som Anne Ahnelöv sa "Du har ju varit så lung innan, kör på nu och sluta först när du är 29 o gravid." Jobbar i en klädbutik med världens grymmaste kollegor. Saknar mina fina hemifrån, och är alldelens för dålig på höra av mig. Hålla kontakt över huvud taget. Tränar mer än tillräckligt men mindre än jag skulle vilja. Älskar att träna. Har i skrivande stund lite panik. Vad gör man med all tid och energi som blir över när man inte kan träna?

Jag är otroligt självkritisk, hatar trasor, min största fobi är björnar och jag är kissnödig mest hela tiden. Jag är fruktansvärt självständig, kontrollfreak, hyffsad på laga mat och lite städmani har växt fram sen jag började bo själv. Skulle förmodligen inte kunna leva utan glass, philadelphia light, grillkrydda och hårdbröd.  





Känns som jag skrivit en blandning av kontaktannons och cv, dejt någon? På tal om dejt, Min första kärlek imorgon.

Eftersom jag är rätt taskig på uppdatera nu när jag dessutom är sjuk har ni nu trettio dagar to get to know me.




01
– Om mig
02 – Min första kärlek
03 – Mina föräldrar
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Min favoritplats
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 1 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag


RSS 2.0