jag har lurat mig själv för många gånger nu.

Idag har jag
Druckit 7 koppar kaffe
Sprungit
50min järnhäst
256benböj
Käkat en tredjedels kycklingfilé och quinoasallad och en husmans
Sett fotboll
Köpt ett par jeans som jag inte får åt (nytt mål)
Gjort köttfärssås
Petat mig i ögat och konstaterat att jag hade chili på fingret.
Ätit 3 nektariner
Druckit varm choklad för att få värmen efter fotbollen

En helt underbar dag med andra ord, suverän. Svår sport dehär med livet? NOPE bara härligt!

Välkommen tillbaks Herman. Jag hoppas att vi slipper gifta oss för jag kommer inte släppa att hunden ska heta Gullefjun i första taget och vet att du är lika tjurig..


10dagar!

Ja i 10 dagar har det varit fest här nere i Halmstad och jag lovar att det sliter hårt på kroppen. Gick och tränade idag med två klasskompisar. Det kändes som det var första gången jag var på gymmet. jag orkade ju ingenting!

Så det är på tiden att jag kommer igång igen.
För övrigt så har jag flyttat in i en tom 3a och sover nu på en madrass, känns lite kusligt faktiskt när man inte har några lampor alls. Eller jo, på toan men där kan jag inte sitta och uggla om kvällarna.

Sen måste jag ge lite beröm till Underbara Josse för att hon är så flitig! Igår ringde hon och vi pratade och pratade. Väldigt trevligt faktiskt. Vi kom fram till att om vi var singlar när vi blivit 40 så gifter vi oss och adopterar en spanjor. Sen ska vi ha en hund som heter Rune, en såndär som skinnet hänger på.

Jag ska försöka slänga upp lite bilder imorgon om jag har tid, och jaa jossan jag vet vad du tänker !



Feel me, like a dose of heroine.

Tjugofem kilo
(25kg)
sexton gånger sexton
(16x16)
Tvåhundrafemtiosex
(256)

Summan av kardemumman,
väärldens grej som skulle slakta mina ben
var benböj. Sexton set med sexton repetitioner varje gång. Med en vikt på tjugofem kilo vilandes på mina axlar.
Summan av kardemumman,
väärldens (förmodligen värsta) grej och slakta(DE) mina ben.
var oscars påhitt, nya pt-trenden. tydligen. Helt åt helvete men lika glad för det är jag, mest för att det är över och att jag inte kommer göra om det i närmsta taget.
Är fruktansvärt tacksam att han inte ba "Tja nu ska du göra tvåhundrafemtiosex benböj räkna själv" utan jag var lyckligt ovetandes om antalet ända tills jag passerat tio set.
Fyfarao vad det smärtar i låren. Önskar att jag kunde dela med mig. 

Vill ju gärna själv tro att jag är superwomen men får, även denna gång, se mig som besegrad.

Oscar-Josephine
16-1
(jag vann tävlingen mot ryssarna, annars har jag varit totalslagen efter varje superset)


Prinsessan Josephine.

Igår morse var de världens bästa löparväder så for först ut å sprang ,sen hem och fikade frukost, sen till gymmet och tränade bröst (herman brukar träna armar inför helgen, discomusklerna, då får bröna va mina discomuskler) men på något vänster så är jag lämmen i bicepsen idag. Hur tusan åstadkom jag det? Idag har jag sparat på krafterna, oscar har tydligen ett grymt benpass som är vääärldens grej och som kommer slakta mina ben. Det ska köras imorgon. Jag är nervös.

Denna kväll har spenderats i soffan helt död med min absoluta favoritkompination, Ben och Jerry. Underbart. Och jäkligt gott!
Har förövrigt ätit asgod mat hela denna vecka, gjorde en quinoasallad, rosmarinmarinerade kycklingfileer och salsa verde. Dyrt men helt stunning!
Älskar att jag var och handlade tre gånger den dagen jag var sjuk, gick bananas på salladshyllorna. Fick med mig hem: Krispsallad, isbergssallad, ruccola, spenat, vitkål, tomater, coctailtomater, gurka, avokado, tre olika löksorter, persilja, rosmarin, basilika, dill och citroner. Hahah till mitt lilla enmanshushåll.


Herman hälsar att han går all in därborta och har festat 15dagar i rad, fått acne i sinne av alkoholen och han somnade igår på krogen för han "va både himla full och trött". Du tog precis mitt pris som risigast efter sommarn. Bajsdu uppdatera ja vet att du läser och snart ringer och grinar på mig!

Over and out


piltre<3

Min vän Eve ringde nyss.
"Heej har du lust att göra någonting ikväll"
J: "Ja, tänkte just sända en annons på fejjsbok om promenad, kan du inte komma så tar vi en promenad?"
Tyst i luren..
E "Alltså motionera...?
J: "Nja men typ gå så pass att vi håller värmen iallafall"
E "Jag tänkte nog mer på alkohol, jag är ganska törstig. Jag hör av mig sen.. "

Jag röstar 3-0 på att hon inte kommer höra av sig så nu promenerar jag solo och känner mig duktig som skippar lillördan. Far min borde va stolt.

Berättade jag att jag är sjuk? Näst intill döende, jag snorar (HUR kan en så liten näsa producera så mkt) och har ont i halsen. Känner att min sista stund är kommen.

I'm just NOT that into it!

Sandra : "Du som kan, hur fungerar nutrilettsoppor?

Okej, fel på alla punkter. Vadå jag som kan, jag har prövat seriöst en gång och det var det värsta någonsin, trodde jag skulle svälta ihjäl och kunde inte somna och då jag tillslut somnade drömde jag om mördarmuffins och pizzor som kastade smältost på mig. Dessutom är dom äckliga. Och innehåller massa socker (shakesen). Jag brukar om något använda God  Balans-shakes. Dom är helt ok, men fortfarande nä.
Vad jag däremot gör, är powerbars. Typ som nutrilettbarer fast jag bakar dom själv så blire inge socker eller blä i dom. Käkar till lunch ifall ja inte har tid att äta.

Och förresten för den delen så tror jag inte ett dyft på soppdieter.

Can't you see me here on overload, and this time I blame you

Jag är galet trött, tycker förmodligen mest synd om mig själv i hela världen, helt sedvanligt. Liten förkylning sen så vill ja ba ta mitt liv. Ungefär så ja.

Här är fem mörka sanningar om mig:


- Kan ju börja berätta att jag egentligen är väldigt dum i huvudet. Jag skämtar inte, men mina "första tankar" som uppkommer om saker och ting är verkligen riktigt idiotiska, på gränsen till skrämmande. Men som tur är så håller jag dem (oftast) för mig själv..

- Snittar en benochjerrys per helg ungefär. Varför vet jag inte, men det är alltid som att dom ropar på mig, ligger och väntar på mig varje fredagkväll. Blir som svårt att hålla sig ifån den..

- Min syster är starkare än mig och har alltid varit, trots att jag tränar mycket mer. Jag älskar att träna, men gillar även att mysa ner med en bra bok och kopp te. (denna punkt lät som en kontaktannons)

- Det fulaste som finns är den såkallade "stockholmskroppen". Jag är livrädd att drutta dit själv, det är så ofantligt fult! Vad det är? En smal men dallrig kropp utan en enda muskel. Gårdagens pommes skulle oxå fungera som beskrivning. 

- Om jag blir nervös så svär jag, är annars rätt städad. Och rodnar (vilken färg är brandbilen braaapbraaap).

- För dom som inte vet är jag helt fast i "Heroes". Jag har liksom försökt förneka det även för mig själv men nu är det dax att komma ut ur garderoben. Jag "småskyndar" mig alltid hem från jobbet så jag ska hinna se ett avsnitt innan läggdax. Grym serie!


Pappa säger:

Pratade med pappa i telefonen idag.

Josse: Jo de va kul i helgen. Har typ druckit vin och ba umgåtts
Pappa: Trevligttrevligt!
J: Men nu är sommarn typ slut så tänkte dra två helvita veckor nu till att börja med.
P: Hahahha och hur kommer det sluta?


Är det en utmaning? 23/8 kom ihåg det !

Thank god i'm fresh!!!!

Nu strejkar jag.. Hittade ett hermaninlägg i utkorgen så ja publicerade det.
För tillfället växer mina inre aggressioner sekundvis. En ananastråd har fastnat mellan framtänderna och är omöjlig att få bort.
Idag körde jag järnhäst i en timmer sen armar/axlar och mage. Helvedteee va jobbig annanastråden är. Sen har jag ätit en halv korv ärtsoppa och frukt. Krigade på Esprit som vanligt, smärtfritt.
Nu lyssnar jag på dunkadunka och taggar dusch men de känns så kopiööööst jobbigt. Försöker tvinga i mig ananas men de går inge vidare de heller, skulle nog inte ens få ner glass. Eller de är klart ja skulle men ja är inte sugen och det är ett framsteg.



Tuffa( men roliga) dagar!

Dessa dagar har ordet träning inte ens existerat. Med massa spex och fest hela dagarna så hinner man inte med allt man tänkt, men det gör inget för det är helt klart värt det.
Jossan har varit väldigt duktig ser jag också! :)

josselovesiceeee

alltså jag håller på dö. abstinens. måste ha glassmåstehaglassmåstemåstemåste....

Finishline.

Imorse var det åt helvete. Vaknade där vid sexsnåret och allt var bara fel. Regnet öste ner, pappa och hans kompis sovde i vardagsrummet (och luktade gammal lillördag) och min rumpa var minst sagt öm. Tog mig till gymmet, körde 40min kondis sen ba några arm-axel övningar men hela kroppen är helt slaktad. Så jag for till jobbet. Dagens stående:
"Jahaa vem och vad tränade du med igår som går sådär idag ;;) ?"

Jag tipsar alla att variera träningen, typ gå på lite pass, utomhus, med pt och kompisar.
Jag har aldrig behövt någon (o)personlig tränare för jag har alltid haft min personligaSTE i form av mammsen. Men de kan va bra tror jag iallafall. Iallafall sjukt kul, för när man tränar själv så tar man ytterst sällan ut sig till max (talar jag bara för mig själv?) men som typ igår, jag ba ÄLSKAR att köra så svetten sprutar och någon som piskar en att fortsätta. Triggar en till mål och får en att vinna över ryssarna. Typ heheh. Fast jag är nog å andra sidan sjukt lätt att trigga då det gäller träning och träningsformer. Fråga gabbe. "Josse, ta bollen, ta bollen nununnu" 


Nu har jag precis kommit hem och ätit korvmacker med massa senap. Jag slängde bort all pizza pappa sparat. Duktig!  (bilden nedan är gammal men korvmackorna såg nog ut ungefär sådär nu med)




OCH HERMAN ÄR JAG ENSAM SOM TRÄNAR NU HELT PLÖTSLIGT JAG SAKNAR DU Å DINA GYMBILDER!?


Fortsättningen följer nedan

Ja tänkte så att jag börjar på ny kula istället för ett megalångt inlägg som ingen pallar läsa (taktisk idag). Glömde säga att jag tävlade med kettlebellsen, mot ryssarna och jag vann överlägset så låt gärna dom va bättre i stavhopp.

Nu ligger jag och suger på en supersmoothie. Jag är den okrönte smoothiedrottningen. Kvällens bestående av :
En halv banan
Hallon
Blåbär
Spirulina
Krossade linfrön
Vaniljyoghurt, viktigt att det är Verums så man får alla tusen miljoner goda bakterier (?)
Lättmjölk
Florsocker



Mängder får man gå på känsla, men ta väldigt lite spirulina för det är inte så gott. Det är alldelens grönt (spirulina är en alg) så smoothien blir missfärgad men mamma säger att det är bra så då kör vi på det. Hon vet allt. Skulle mamma säga att amfetamin är bra att he i skulle jag förmodligen börja med det i smoothien med. Och florsockret JAGVEET att jag är en mes men man måste ha jättesuperlite annars blir det inte samma sak.

Fucked up.

Jag tror aldrig jag tränat så hårt som idag, nånsin. Refererar till detta: http://josephineanderssonn.blogg.se/2010/august/bevapnad.html och säger sedan att jag inte fick särskilt många sömntimmar natten till idag. Har haft lite knäck i kolan idag om man kan säga så?

Och idag har det bara snurrat i mitt huvud, är helt matt i tankarna. Redan kl 12 befann jag mig på sats efter en powerwalk dit (tar ca femton minuter).
Började med 25min hårt på crosstrainern, sen sprang jag asfort i 20 min och svetten sprutade. Himla skönt, ja va fast bestämd att inte ha en gnutta energi kvar. Pumpade benen, utfall i alla riktiningar, med stepbräda, skivstång, balansplutt och maskiner.
Darrade när jag gick från gymmet. Köpte frukt.
For och köpte en lampa som jag kånkat på typ 2km. Inte det att den var speciellt tung men fruktansvärt klumpig och otymplig. Det kändes i biccarna att ja burit den iallafall.. Pappa styrde pizza till middag. Heelt ok!
Maten smälte och jag powerwalkade en betydligt längre sträcka, smet in på gymmet och körde ytterligare lite crosstrainer, sen tre ryggövningar. Två set av varje, viktigt, där är jag och Herman olika, jag kör två, alltid två, han tre. Det gör jag när jag handlar oxå, idag köpte jag två bananer, två mandariner och två äpplen, igår två kaviartubar. Det har lixom blivit kortslutning av tvångstankar.

Tillbaks till förhöret. Oscar tvingade mig att köra kettlebells på det. Jag gjorde inte ett försök till att säga emot. Trots min kalender som säger stop. Och jävlar vad jag kommer vara lämmen imorgon, ja känner redan nu hur rumpan är döende. Vi höll på i en evighet och det var SKITKUL men plågsamt (fast det visste jag ju redan hehe). Och nu ligger jag i sängen med dödsångest och gruvar mig inför vad som komma skall. Undrar om jag tar mig ur sängen imorgon? Två sten(ben)hårda pass.
 

Allt som är värt finns i min kalender. Här ser man min adress överst (ifall ja glömmer vart jag bor), sen ett recept på en vinegrett, påminnelse om vad jag egentligen tycker om kettlebells och ett till recept på powerbars som jag bakar för jämnan.


Fortsättning följer!


Sidbyte

Nej ni kan vara lugna, jag är inte homosexuell. Däremot har jag förlyttat mig till Sveriges västra sida nämligen till Halmstad! Eftersom att jag knappt känner någon här så bestämde jag mig för att inte heller göra ett försök att vara social ikväll. Vad gör man då? jo, man ser till att hitta närmsta gym, som otroligt nog var Nautilus!
Fantastiskt tänkte jag.
Efter lite småsnack med personalen kändes det som jag hade gett ett bra intryck för framtida jobb, vem vet?
Väl inne på gymet så är något fel. ingen musik! vilket gym har inte musik! Men räddaren i nöden fick bli ipoden. Tror faktiskt det är första gången jag har med den.
Dada life - Cookie With a Smile gick varm, likaså System of a Down's cover på låten Metro.
Småpojkarna på gymet måste trott att jag var helt galen när jag sprang runt som en galning, helt svettig och flåsade som en dammsugare. Men vem fasen bryr sig? prata och posa kan man göra hemma.
Jag har nog inga nya recept att erbjuda tyvärr, får se vad man kan koka ihop i veckan.



Nackdelen av min fördel

Min garderod är grymt stor, näst intill extrem men ändå så saknar jag alltid någonting. Jag hittar för jämnan saker som skulle komplettera den ytterligare. Kul. En stor nackdel är dock att man inte behöver tvätta så ofta, så tvättkorgen är gigantisk och man hinner inte tvätta allt under en tid. Jag är på den rutan nu.
Skulle ta upp ett tuggummi ur träningsväskan idag på jobbet och nrä jag öppnade den så kom det upp en lukt som jag inte vill associera med mig själv. Luktan var inte som svett, det luktade tammefan som om nån hade dött och stympats i väskan. Kan ju nämna att jag köpte nya träningskläder förra veckan för att ja inte hade någon tvättid inplanerad.
Men nu börjar den tillslut närma sig. På onsdag. Då blir jag clean igen. Undrar vad jag ska träna i imorn, huden skulle nog frätas ifall jag drog på dagens träninggrejer.


Alltså brukar jag lukta illa? Är det bara jag som inte kännt min doft..

sommaren är FÖR kort

Sommaren är kort, enbart för att vi bor i sverige. Och den regnar ofta bort av exakt samma anledning men inte denna, helt suverän. Jag har tillbringat typ all min tid inne i Kista galleria men det är ju som att åka utomlands varje dag.
En veckas semester unnade jag mig, och när den föll in så for jag hem. Tiden gick fort. Alldeles för fort. Helt plötsligt var jag tillbaks på Esprit, 20år gammal och alkoholist.
Minns seriöst inte när jag hade en helvit helg. Tänkte ta förra, men när alla andra var inne på sin tredje runda och jag satt med tre odruckna öl framför mig så gav jag upp, tänkte "nästa helg, då jääävlaar ska ja bara ligga hemma". Men. Sofia har fyllt år, så till helgen har hon bokat massa på Patricia. Aja, nästa helg då.


Nu ska stockholmspärlan bort, inte tid att skriva. Promenad till gymmet sen jobb!
Hejjar på herman, nu skärper vi oss. 


Sommaren är kort

Men den har absolut inte regnat bort(för min del iallfall)
Jag har spenderat i princip hela min sommar i Europa, så därför har jag inte haft möjlighet att skriva särskilt mycket här, men det kommer det bli ändring på!

Jossan och jag lovar härmed att förbättra oss.

Just nu är det lite mycket att göra bara. För er som inte vet så kommer jag inte återvända på ett bra tag till Stockholm, jag ska påbörja en 3årig utbildning i Halmstad(byggingenjör - byggproduktion och projektledning)
Så i slutet på månaden kommer jag aktivt att börja skriva här igen och ge er mängder med tips!

För övrigt så fick jag en smärre chock när jag ställde mig på vågen i går morse - 69kg!? tågluffen tog hårt men det var det helt klart värt. Som tur är har jag inte tappat någon styrka utan kan köra på som vanligt.
Med det sagt kan jag nu njuta av alla goda kakor m.m. som finns ett tag känns det som.


RSS 2.0