Morgonstund har guld i mun.

Var duktigast i världen igår, när folkens begav sig mot stan vek jag in årorna och gick hem. Allt för att orka upp till oscars crosstrainingpass nu idag. Och för jobbets skull givetvis. Pratade med herman inatt tydligen. Älskar när jag pratar med folk i sömnen, oftast vaknar jag inte då det ringer utan svarar. Svårt att få någonting klyftigt ur en då.
Nu ska jag gå och handla lite honung innan passet. Jag har precis ingenting hemma men ha inte haft tid/möjlighet/lust att handla. Ikväll tänkte jag slänga ihop en linssoppa, och möjligtvis en fisksoppa. Så det finns i frysen.
Gött !
Hejsvejs..


Glömdes på ängen. Poängen alltså

Glömde säga det viktigaste ju. Finns ingen hemlighet. Låt bli munkar för dom sätter sig dirr på rumpan. Särskilt äppelmunkar.

Igår jobbade jag i skärholmen, var hysteriskt lite folk och var ensam på nedre plan större delen av dagen (utan medarbetare eller kunder). Kan tyckas lite segt i längden när allt är finvikt och man bara vill vända ut och in på sig själv. Så vad gör man? Joooo utfall, skidgång, benböj och dips. Trodde jag skulle va lämmen idag men tyvärr inte.
Nu ska jag träna, adjöken.

  JAGVILLJAGVILL.

Lät bli att köpa ett par skor idag duktig(:

Kan ju meddela att det dummaste jag någonsin skrivit på bloggen är det där om rumpan, oharre va herman har varit nervig idag. Har fått närmare trettio sms, meddelanden på facebook OCH han har bloggat. Där ser man.
Idag rullade jag ur sängen, min rygg är knäckt så ingen träning idag.
Åt thai till lunch/middag och det har jag fått lida av resten av dagen, jäklar va flåttigt. Blä. Ont i magen.

Aja rumpövningar, herman. Här har du några feta. 

Benböj med skivstång, fast lägg skivstången framför kroppen istället för på axlarna.
Utfall med ett litet skutt
Utfall med rotation åt sidan, funkar även med sitoutfall och rotation.
Hamstringscurl
Buttblastermaskinen är faktiskt grym
Bejböj fast singelben. Och med en balansbräda. Ställ bakre foten på brädan och kroppsvikten på den främre som du jobbar upp och ner med.
Sist men som borde köras först. Det finns en kondismaskin som ser lite ut som en crosstrainer, fast fötterna far utåt som då man åker skidor. Värm upp på den. Tar gött!. Floating tror jag den kallas om jag inte har fel. Man ser helt mongo ut i vilket fall.

Herman om du gör dessa tre gånger/veckan så är du redo för speedos på nolltid !
(Här skulle de varit en bild på min rumpa om det funnits någon)


Sommarpepp!

Kan man tänka sig att snart är det dags att lägga onyttigheterna åt sidan och börja tänka på beach 11!
Jag tänker iallafall göra det :) en är lite rädd att jag ska bli sjuk dock eftersom att jag får sova med kläder, varför? jo, mitt element är trasigt så det är väl ungefär 15grader i mitt rum. ska ringa hyresvärden imnorgon tänkte jag.

Jossan är väl redan där antar jag, med tanke på att hon gick på 12pass förra veckan..!
och när vi är ändå pratar om damen så har hon fått för sig att jag ska springa något lopp i sommar?
NEJ. slutdiskuterat!
NU vill jag höra om jossan hemlighet! lägg upp den här sålänge den inte handlar om mig!

Han är sånt jävla arsle gud alltså..

Startar veckan stenhårt med järnhäst, kinesis och spinning. Dock lite halvlamt, rullade ur sängen imorse och går som om ja har en påle uppkörd i asset. Blev inga burpees idag, vanliga armhävningar.
Hittade en ribbstol efter och stretchade ryggen åt alla håll och kanter men blev inte ens lite bättre. Åhhhh va onödigt att va sämst.


Herman ja såg en som hade snyggare häck än dig på gymmet idag. Börja om o blogga ska ja berätta hemligheten ;D


Vilken tid på dygnet är jag mest träningssugen måntro?




Jag saknar min stora sked herman. Råkade ringa och waina för stackarn idag. Dels för att jag trillade nerför en trapp igår och min rygg är kaputt, jag går som quasimodo.  Dels för att jag bröt mitt
löfte med mig själv igår. Det löftet att aldrig dricka sprit.
JOSEPHINE du kan I N T E dricka ens en litenliten shot utan att bli dum i huvudet, note to self.
Det är sånna gånger jag dansar på bord framför familjen, slår ciggpaket ur randoms händer och skriker till mina syskon hur galen jag är, går in på supermegalyxhotell och blir igenkänd som en gäst (säger då sklart att vi inte bor där dena här gången pga den dåliga servicen,)...
Har haft fullt upp idag att ha ångest för att jag blir världens värsta människa då jag dricker någonting som är starkare än 20%.
Aja nog om detta. Taggad till tusen på kinesis och spinning imorgon. Om ryggen håller dvs. 
Godnatt!

Ett bantningstips:

Loose weight


Översättning:


Lösvikt

TAMTAMTAAA:





Inte svårare än så alltså....

Inget stå i vassen denna sommar!

Åhnej! Jäklar vad jag har börjat pumpa ben på sistone. och nu menar jag inte sådär halvdant som vi killar brukar göra, utan jag har verkligen köttat på denna vecka. 2gånger t.o.m ! Är så skönta tt köra ben med för att de maskinerna aldrig är upptagna.
Jag får hoppas det håller i sig.
Förövrigt så går det bara framåt. Jag har fått sommarjobbet fixat på Hallandsåsen här i Halmstad. För er som inte vet så är det på Skanska där dom bygger en tunnel. ska bli väldigt intressant och kul!
Men det är med bitterljuv känsla också.... Eftersom att jag fått jobbet kommer jag förmodligen inte kunna åka till USA med min andra halva Gustav. Känns väldigt tråkigt, men jag ska försöka lösa det med har jag tänkt!
Uppdatering om det kommer senare!

Summan av kardemumman.

Mina nyårsmål hittills kan jag direkt säga att dom inte går så fint. Sen nyår har jag haft en megaförkylning och även en släng av feber, folk hos mig, varit hemma en vecka, detoxat, umgåtts, tagit hand om mig själv delvis, jobbat somfan, fortsatt skjuta på saker, bara missat två ppiller, kvällscoren funkar, inte yogan. Jag har taggat ner men kanske lite för mkt?

Detoxen gick skitbra. Mein lieben mutter sa till mig att då man kör sådär hårt slits kroppen och man ska inte göra mer än en vecka. Inte mig emot, för efter en vecka kom jag hem till älgkött, röktfisk glass och hjortronsylt. Kanoners!
Imorn väntar en kanondag på gymmet, heeejs

RSS 2.0