Nudist JAVISST

Igår fick jag ett plötsligt infall att jag promp skulle ha på mig en gul bh som jag inte använt på huur länge som helst. Men, upptäckte att den var alldeles för stor (intressant, visst). Så jag tog ett kort och mmsade gabban. Hennes mobil kan inte ta emot mms, tydligen. Hon anklagade mig för att ljuga och att det "säkert är ett kort på en lampa lr så". Ack fick hon när internetkoden slutligen plingade. En jossenakenbild och en efterlysning.


SELF-FIVE, ÅH vad jag är rolig ibland

Btw så har jag inte ansträngt mig något alls idag mer än att springa runt i butiker, burit kassar och lyft pizza från tallriken till munnen. Helfestligt! Måste ju skaffa tillbaks det som en gång fanns så den överblivna gula bhn kommer till användning igen tänkte jag. Hehe. Imorn är klockan ställd på 05.30, spinning och core innan morgonmöte och en heldag i Kista, så dags att krypa till kojs.

Still alive!

Jag överlevde mardrömmen TJOHO


Kines=)

Kinesis var askul! Det var cirkelträning fast i en litenliten grupp med en pt och med specialmaskiner som var otroligt ergonomiska. Sjukt sköna maskiner faktiskt =) Jag ägde, de som kom efter mig var heela tiden tvugna sänka vikterna, hehe. 
Jag har tvättat hela morgonen, och målat en vägg. Lite besviken tror jag just nu, ville att färgen skulle vara mörkare. Dessutom tog den slut så det är fläckigt. Håller på kolavippa av ångorna, sprayfärg är inte nådigt. Tur jag inte har ett brinnande intresse för klotter, känner hur järncellerna stryker med mer och mer för varje sekund som går.

Nu ska jag strax bege mig mot stureplan och köra lite spinning. Fyfan va jag hatar spinning. Försöker verkligen hitta motivationen men den lyser med sin frånvaro. Försöker tänka att jag cyklar Mauritius runt bland sockerfälten men det blir nästan bara jobbigare för innerst inne vet jag att jag inte är där. Och hur solen skulle stekt mig. Fansfan va tråkigt det är. Aja dags att byta om, adios.

Minusgrader i husknuten

Varit ute och sprungit en liten sväng nu på morgonkvisten, sjukt skönt väder. Lite kallt, eller jag hade för lite kläder. Måste köpa ett varmare löpställ. Hade dubbla tights och frös ändå.
Nu sitter jag och äter frukost, en filtallrik (hallonfil, linfrön, vetegroddar, mandlar, fullkornsflak, havregryn, dinkelflingor), ett ägg och en apelsin. Dricker ett supernice te som ja inte vet vad det är, men lösvikt iallafall. Ska börja dressa om och bege mig mot staden, Kinesis står på tur.

Igårkväll tränade jag på sats odenplan. Det var en fruktansvärd upplevelse. Inte en enda ledig järnhäst, och bara två lediga löpband. Ett trasigt och det andra i ett hörn. Noone puts baby in a corner;D Dessutom stank det svett. Jag brukar gå hem ifall jag luktar, det är pinsamt. Och äckligt framförallt. Pilates var en mysig upplevelse, trodde dock det skulle vara jobbigare. Men pilates var lite lagomt sådär en måndagkväll efter jobbet.
 


"Limmat ihop gaddarna, fyfaan alltså"

Nu sitter jag här alldeles för mätt och ser beck. Tyvärr är det inte av soppan jag är mätt på. Den som skulle bli fantastisk. Den blev bra, men ser ut som om den redan varit en sväng i magen. Jag ska aldrig mer, observera aldrig, använda grädde eller creme fraiche i soppa. Egentligen inte i mat överhuvudtaget, misslyckas alltid då. Tur de bara är jag som ska äta av den!
Imorse och gympass1 gick lite som det ville. Bra, trots omständigheterna (tre dagars bakfylla, nyvaken och utan sömn, uttorkad och slö). Körde järnhäst och promenerade och sen en liten svängom med oscar och jag såg skadeglädjen. Så otroligt nöjd..
For hem och åt mammas extremt goda gnocci, slocknade i soffan, vaknade, städade, gjorde soppan, och sen gymmet återigen. Denna gång med Eve. Fan va kul med träningssällskap=) Och nu sitter jag här alldeles för mätt av mammas lasagne och ser beck. Paus, dammsugningen kallar. Skulle lagt ut bilder på soppan ifall den inte såg ut som den gör. Bildtorka sedvanligt. Adios

Mimou

Har köpt nya sängkläder. Smakar det så kostar det, men jag har sovit som en princessa. Hehe.
Har precis gjort fiskbuljong (helt själv!!!), ska träna sen handla och göra en apgod fisksoppa. Önska mig lycka till!

Hallihallå

Herregud, kan knappt komma ihåg när jag skrev här sist. Skolan tar verkligen upp all tid och så har jag tappat bort min sladd till mobilen, alltså kan ajg inte lägga in några roliga bilder :(
Men livet går vidare för det! Idag har jag testat på en sport jag inte trodde fanns  - Tennis. Fruktansvärt irriterande sport eftersom jag hela tiden träffade bollen med kanten av racket..

Undra vad Jossan gör ikväll? får nog ta och ringa henne sen.
Måste fråga om hon färgat håret med. Tyckte det såg ut så på bilden :) Mycket snyggt.
Annars går allt i träningsväg bra. dock har jag lagt på mig 5kg(!) sen i somras. Men sålänge det inte sätter sig i ansiktet så tycker jag än sålänge att det inte är någon fara.

H


Skinnsoffa någon?

Jag övervägde saken och kom fram till att kjolen var en keeper. Här är bilden som lovat. Hade den igår och det var guld.



Gårkvällen var en hälsokur, idag mår jag som förtjänat.


Gubben lever!!


Jag hade nästan gett upp hoppet om min ipod, Josephines Gulden. Funkar inte att ladda i väggladdaren och datasladden är försvunnen sen lääänge. Plötsligt händer det. Sladden som var borta återfinnes helt plötsligt, det är samma sladd som jag laddat gulden med i ett halvår sisådär.. Bara det att den var ihopkopplad med en dosa. Heheh jag är ett geni!
Tack och lov fungerar den i datorn.
Jag har formaterat ipoden, den har tappat vettet men det kommer väl tillbaks med tiden. Innan jag återställde den hade den som en liten insiderhjärna som förstod att man inte ska spela Lasse Lindh när jag står på järnhästen. Det är ju deppochdö-musik. Inte peppochkör. Och ja laddade hem (olaglig, living on the edge) massa musik. Hälften var buggat så låtarna bryts efter cirka fem sek. Lika glad för det är jag, för sladden finns och det är bara att byta ut. Aldrig mer samma musik i ett halvår!

 Kid cudi. Wunderbart!


Ikväll har jag tränat järnhäst och biceps, en muskel som tydligen finns på kroppen. En sån som jag aldrig tränar annars. Men då äre ju himla tur att någon uppmärksammar den. Körde as usual ett superduperset med typ hundra reps och imorn kommer jag inte kunna äta någonting på hela dagen på grund av det. Armarna är doeeda.

Såg den starkaste tjejen eveRR på gymmet idag. Hon gjorde burpees (armhävning, hoppa fram med fötterna till armarna och upphopp) och i hoppet greppade hon "jävulsstången" och gjorde en chin på det. Helt galet, jag kunde inte fokusera på annat än räkna hennes mördargrejer. Tio på rad. Gudändå. Jag är en mes.


Sjukt kul

Hejheje!
Blev inga nittioen kilo marklyft, men ett så jävla kul pass med oscar. Jag är alldels jättetrött. Min ipod fick slut batteri när jag precis var klar med järnhästen, bara att ladda, MEN, om den helt plötsligt inte längre vill laddas då?
ÅÅh alltså jag pallar inte. Nu har jag i min ägo:
En ipod utan batteri som vägrar ladda
En bärbar dator utan några tangenter men med massa virus. Och ett batteri som fungerar cirkus fem minuter utan strömsladd.
En mobil med touchscreen som inte funkar för jämnan. Och man måste använda headset för högtalaren är typ paj.
En stulen kamera (dvs ingen kamera)

Och imorgon införskaffas säng och soffa. Och det finns så mkt jag vill köpa, både till mig och lägenheten.

Nu ska jag kura ihop mig i fosterställning på madrassen och ha ångest. Ångest över att jag har tjugotvå par jeans, ännu mer skor men ingen förbaskad tekniksak som fungerar korrekt. Och imorgon kommer jag vakna med ångest för att jag lät bli att stretcha idag. Jag ligger och flinar samtidigt som jag skriver, fasen va kul att klaga lite! Heheh hejsvejs

Herman räddade er.

Klarar Line 90kg marklyft ska fanimig jag med göra det. Folket, ikväll ska jag bryta ryggen och knäcka Line!

Domedagen.

Imorgon äre söndag. Jag undrar ifall det är sista dagen för störstvackrastbloggen för en framtid, kanske en evighet. Ska överlägga med sperman. För jag ha ju som två bloggar, tre tillochmed, men är dålig på blogga så då rör jag ihop allt på den här istället, så det är ju inte riktigt syftet.  Och herman är sämst i världen just nu, både på träna, äta och blogga. Och prata med mig, jag har fortfarande inte fått veta hemligheten. Eller vad tror ni folkens? Får jag noll kommentarer på detta inlägg så slutar jag skriva här helt och fullt. De ni!!!!!



Gissa bajset (bilden)?



Vi ser väl om vi ses igen då kära läsare, vänner, stalkers, fjortisar, betydelselösa människor


Dispans

Mina löften har gått lite sisådär, överlistar mig själv hela tiden. Jag fick dispans av evve för att köpa en skinnkjol. Nu står jag här och vrider och vänder i den, är den äckligt snygg eller ser min rumpa ut som en stor svart skinnsoffa i den? Faan äre en keeper eller?
Försökte just ta kort och visa men soffkänslan ville inte riktigt komma med, ska försöka sen igen. Behöver smakråd.


Idag blev det ingen träning för min del, har haft fullt upp hela dagen. Eller att bära hem micro på tio kilo var ingen barnlek, snacka otymplig. Är så tacksam att oscar inte fick chansen att slakta mina biceps igår för då hade det nog varit omöjligt. Jag har köpt en micro och den funkar skitbra!
Nu rusa, hockey och öl härnäst. KUNG


poppar kid cudis nya vet inte namnet men den är bäst


Värt att jag har gjort matlådor för hela helgen och idag gått från sambo till ensamstående och utan micro. Glömde den detaljen. Jäklar.

ipodnano, my friend.

När jag är på gymmet så her jag på min ipod och skakar om den, vips på shuffle (alla låtar i ipoden (alla jag har på datorn) spelas upp slumpvis) och det kan innebära surprisar. Kunde inte låta bli att skratta lite för mig själv idag, först:
OBS NI MÅSTE LYSSNA SÅ LÅTARNA KOMMER IGÅNG ORDENTLIGT.

 och vidare till:
Hehhe

Kan tillägga att jag inte lyssnar på någon av dessa i normalläge, har haft en redhot-dag idag. Sjukt bra dom är!
Herman lyser fortfarande försvunnen men jag har fått ett tecken på liv från planeten halmstad. Han har en hemlighet som han inte kan berätta för mig för att hans sambo var brevid. Så vi ska ta det sen. Behöver jag säga att jag nästan exploderar av nyfikenhet? Det är typ som att vänta på tomten, nästan värre.

söndag tredje i tionde




Fyra årstider och jorden runt av ångest. Suicide, cutcut.


Äpplet faller visst inte så långt

Igår hade jag en dementdag, for och gymmade innan jobbet. Järnhäst och benhinnor sen tog tiden slut, tiden går så fort när man har roligt! Duschade och sen gick det utför. Var nog alldeles uppspelt av möglet i hallonsylten när jag packade jobbkläder, för varken deo, bh, sockar eller skor hade jag lyckats få med. Blev en nakendag. Self-five! Alltid glömmer jag något. Precis som mor min.


RSS 2.0